Sunday, August 17, 2014

#148

Wahh dah setahun lebih x update blog nih..huahuahua..tetiba je rajin malam ni nk jenguk blog ni haa...so, ape perkembangan terbaru skg ni? huhu, xdelah progress yang cemerlang sangat, dari segi research, Alhamdullilah tgh writing dh skg nie disamping menyiapkan manuscript2 utk dhantar kpd journal2 terpilih + bersedia utk menghadiri conference tertentu...kalau xde aral melintang, akhir tahun ni or awal tahun depan Insya-Allah dh buleh submit full thesis :))

my second baby girl skg umo dh setahun sebulan, Nana plk dh nk masuk 5 tahun..cepatnye masa berlalu, genap bulan Nov tahun ni, cukup 5 tahun sy bergelar isteri kepada Mohd Daudsu Jamaludin..Alhamdullilah..ttba terasa nk menambah baby lagi..ahaha..opss2 nanti dulu, dengan syarat kena submit thesis dulu..encik suami skg dh masuk 10 bulan bersama pasukan baru nye Johor Darul Takzim & sy pun pindah sama duk Jay Bee ngn anak2..best la bila x kije lagi buleh follow suami ke sana ke sini..duk Jb not bad, yg plg ketara perbezaan dgn duk Kb, bila free buleh g cinema tgk movie hehe

okeh sy sepatutnya meneruskan pembacaan artikel utk analisis statistik tapi tadi ttba black out..buleh call encik suami, cakap kat dia, rumah blackout ni, balik awal malam ni ye..terkedu kejap bila encik suami ckp, longgar la kepala lutut sy nk sy menapak naik tangga sampai tingkat 16..ahaha, lupa skg ni rumah tingkat 16, dh bila blackout mmg la lif x brfungsi..apadaa ;p

okey2 sila decide samada nk sambung pembacaan nota2 artikel atau nk baca buku yg xde kaitan dengan research or nk tidoo sebaik sahaja log out nie..okies 

2 comments:

Anonymous said...

Do update ur blog..miss to read ur writing.. :)

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur